Maistellen by Milla: Kuka, mitä, miksi?

Moikka moi! Tätä ruokablogia kirjoittaa Milla, 24-vuotias muigeli Vaasasta.

Mulla on aika usein monta rautaa tulessa monen kiinnostuksen kohteen ansiosta ja ruoasta innostuneena päädyin perustamaan Maistellen-ruokablogin. Nautin siitä, että saan luoda jotain herkullista ja rakastan uusia makuelämyksiä. Arjessa nautin terveellisestä, monipuolisesta ja ravitsevasta ruoasta. Arkena kokkaan mieluiten nopeasti, edullisesti ja suht ekologisesti, mutta vapaapäivinä tykkään panostaa vähän tuhdimpaan ruokaan, eikä haittaa jos kokkailussa kestää kauemmin kuin arkena.

Täällä blogini puolella haluan jakaa suht terveellisiä ja helppoja, mutta ennen kaikkea herkullisia ja monille maistuvia reseptejä. Pääpainona on kasvisruoka, sillä itse nautin kasvispainotteisesta ruokavaliosta. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettenkö välillä käyttäisi jonkin sortin lihaa ruoanlaitossa, joten niitäkin reseptejä tulee näkymään täällä.

Jos nyt pitää lyhyesti ja ytimekkäästi kuvailla, minkälaisia reseptejä ja ruokajuttuja haluan täällä jakaa, niin sanotaanko vaikka semi-terveellisiä kasvispainotteisia reseptejä rennolla meiningillä. Mun ruokafilosofia on se, että jos 80 prosenttia syö suht terveellisesti, niin 20 prosenttia voi herkutella – sillä mennään myös täällä blogin puolella!

Tervetuloa!

Kiinnostaako yhteistyö? Otathan yhteyttä: millakatarina96@gmail.com