Veriappelsiinismoothie soijajugurtilla

03/14/2021

Appelsiinia smoothieen? Kyllä kiitos! Ota tästä talteen ihanan raikas välipalaresepti. Sitrushedelmät tuovat smoothieen raikkautta, hieman kirpeyttä, sekä tietysti runsaasti vitamiineja, ja soijajugurtti tekee smoothiesta hieman täyttävämmän.

Jos vähäänkään seuraatte ruokasceneä, niin ei ole varmaankaan jäänyt huomaamatta että veri- ja puoliveriappelsiinit ovat tällä hetkellä sesongissa. Saatatkin nyt miettiä, että taas joku veriappelsiiniresepti… Blogit ja some on nimittäin täynnä veriappelsiinireseptejä, mutta en kyllä valita! Onhan se sen verran maukas hedelmä, joka soveltuu yllättävänkin monipuolisesti erilaisiin ruokiin, sekä suolaisiin että makeisiin resepteihin.

En ole itse aiemmin shoppaillut appelsiineja hirveän ahkerasti, mutta jostain syystä tänä vuonna olen innostunut ostamaan niitä entistä useammin. Sesongin antimia kannattaa tietysti hyödyntää, joten tässäpä vielä yksi veriappelsiiniresepti teidän iloksi. Haluan tosin mainita, että veriappelsiinien sijasta kaupasta tarttui mukaani puoliveriappelsiinejä, joita käytin omassa smoothiessani ja nekin toimi loistavasti. Ja veriappelsiinisesongin ulkopuolella tavallisetkin appelsiinit sopivat varmasti mainiosti tähän. 😀

Veriappelsiinismoothie kahdelle

1 banaani
2 veri- tai puoliveriappelsiinia
1 dl soijajugurttia
1 dl pakastemansikoita
1 limen mehut
Vettä jos koostumus vaatii

Blendaa ainekset blenderissä tai esim. sauvasekoittimella. Vettä kannattaa lisätä vasta lopussa, jos koostumus on mielestäsi liian paksu. Postaa Instagramiin kuva veriappelsiinismoothiesta, jotta sinäkin pääset ratsastamaan trendin aallonharjalla.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Edellinen postaus

Nopea soijarouhelasagne

03/04/2021

Seuraava postaus

Tomaattinen broileripata

03/25/2021