Tervetuloa Maistellen-blogiin!

12/29/2020

Hei ja tervetuloa Maistellen-blogiin! Taas yksi ruokablogi muiden seassa 😉

Mä oon Milla ja mulla on aika usein monta rautaa tulessa monen kiinnostuksen kohteen ansiosta. Ruoasta innostuneena päädyin perustamaan Maistellen-ruokablogin. Nautin siitä, että saan luoda jotain herkullista ja rakastan uusia makuelämyksiä. Arjessa nautin terveellisestä, monipuolisesta ja ravitsevasta ruoasta. Arkena kokkaan mieluiten nopeasti, mutta vapaapäivinä tykkään panostaa vähän tuhdimpaan ruokaan, eikä haittaa jos kokkailussa kestää tovi jos toinenkin.

Täällä blogini puolella haluan jakaa paljon terveellisiä ja helppoja, mutta ennen kaikkea herkullisia ja monille maistuvia reseptejä. Pääpainona on kasvisruoka, sillä itse tykkään kasvispainotteisesta ruokavaliosta. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettenkö välillä käyttäisi jonkin sortin lihaa ruoanlaitossa, joten niitäkin reseptejä tulee näkymään täällä.

Jos nyt pitää lyhyesti ja ytimekkäästi kuvailla, minkälaisia reseptejä ja ruokajuttuja tulen täällä jakamaan, niin sanotaanko vaikka semi-terveellisiä kasvispainotteisia reseptejä rennolla meiningillä. Mun ruokafilosofia on se, että jos 80 prosenttia syö suht terveellisesti, niin 20 prosenttia voi herkutella – sillä mennään myös täällä blogin puolella!

Terkuin, Milla

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraava postaus

Kikhernecurry granaattiomenalla

02/23/2021